25 DE ANI DE REVALID®

Revalid® împlinește 25 de ani. Sărbătorește alături de noi! Ai șansa de a câștiga un weekend pentru două persoane, în Elveția. Poți alege una dintre cele trei destinații de vis: Zürich și evenimentele sale culturale, Lucerne, orașul de basm sau Interlaken, una dintre cele mai vechi stațiuni turistice din Elveția.

AI ȘANSA DE A CÂȘTIGA

O EXCURSIE DE NEUITAT ÎN ELVEȚIA
pentru 2 persoane (3 zile I 2 nopți)

Într-una dintre destinațiile de mai jos:

ZURICH

Un oraș cosmopolit, așezat pe malul unui lac superb

Orașul Zürich este centrul economic și educațional al Elveției. Un oraș plin de viață și cosmopolit, așezat pe malul unui lac, Zürich combină viața urbană cu atracțiile naturii. Orașul poate oferi toate avantajele unei metropole cu o viață culturală activă, fără să piardă legătura cu natura și un stil de viață relaxat.

LUCERNE

Mica bijuterie din centrul Elveției

O panoramă impresionantă oferă un fundalul de vis acestui oraș pitoresc, așezat pe malul Lacului celor Patru Cantoane. Orașul poate fi explorat la pas și îi poate oferi privitorului numeroase priveliști și locații pline de istorie. Printre ele demn de menționat este și Kapellbrücke, Podul Capelei. Construit în perioada medievală, acest pod este considerat a fi unul dintre cele mai vechi poduri acoperite din Europa.

INTERLAKEN

Locul perfect pentru a te reconecta cu natura

Interlaken este o destinație turistică bine-cunoscută, în apropiere de Alpi, și este așezat între Lacul Brienz și Lacul Thun. În Interlaken, în orice direcție te îndrepți, priveliștea îți taie respirația. Situat la poalele munților Eiger, Mönch și Jungfrau, orașul îți oferă ocazia să îl străbați la pas sau să pornești să explorezi trasee montane.

CÂȘTIGĂ UNUL DINTRE CELE 100 DE SETURI DE PRODUSE REVALID®
ȘI REDĂ SĂNĂTATEA PĂRULUI TĂU!

Produsele din gama Revalid® asigură o îngrijire holistică a părului. Setul cadou conține următoarele produse: Revalid® Revitalizing Shampoo, Revalid® Revitalizing Conditioner și Revalid® Revitalizing Repair Mask, combinația perfectă pentru a oferi strălucire și rezistență firului de păr.

Fiecare produs este potrivit pentru utilizare zilnică, oferă îngrijire delicată, dar în profunzime, revitalizând părul. Gama Revalid® are în componență produse eficiente, de înaltă calitate, cu eficacitate dovedită, testate dermatologic. Revalid® oferă părului tău îngrijirea de care are nevoie!

Vă mulțumim pentru participare!

 

Vezi aici lista câștigătorilor validați în perioada campaniei.

Pentru mai multe detalii puteți consulta Regulamentul Oficial al Campaniei aici.