Întrebări frecvente

CĂDEREA PĂRULUI

•    Cine poate suferi de alopecie?
Oricine poate dezvolta alopecie, dat fiind faptul că existe multiple cauze posibile, de la hormoni (alopecia androgenică), îmbătrânire, infecții, medicație, tratamente medicale (ex. chimioterapie) și factori ce țin de stilul de viață (stress, expunerea la chimicale sau raze UV, fumatul sau consumul de alcool).
În plus, alopecia apare mai des în cazul celor cu un istoric al afecțiunii în familie sau cu afecțiuni autoimune precum diabetul, lupus sau boli tiroidiene. Cu toate acestea, acești factori pot afecta diferit persoanele în diferite moduri. Nu oricine care suferă de stres sau are un istoric familial de alopecie în cazul bărbaților, va fi afectat de aceleași simptome. Așadar, în cele mai multe cazuri, cea mai bună metodă pentru a stabili cauza căderii părului este să vizitezi un medic.

•    Când să încep să iau în serios căderea părului meu?
Cei mai mulți dintre noi pierdem între 70 și 100 de fire de păr în fiecare zi. Cu aprox. 100.000 de fire de păr în cap, în medie, această pierdere nu ar trebui să se traducă într-o subțiere vizibilă a părului. Pe măsură ce îmbătrânim părul nostru începe să se subțieze în mod natural, ca parte din proces.

•    Când apar, de obicei, problemele legate de căderea părului?
Problemele ce țin de căderea părului apar atunci când numărul firelor de păr din faza anagenă este mai mic decât cel din etapa telogenă.
40% dintre bărbați vor observa o pierdere vizibilă a părului (alopecie) până la vârsta de 35 de ani. Până la 60 de ani acest procent crește deja la 65%.
50% până la 75% dintre femei vor observa o cădere accentuată a părului până la vârsta de 65 de ani.
Indiferent de cauză, căderea părului apare atunci când începutul unei noi etape anagene (creștere) nu este activată de celulele stem.

•    Cum pot preveni bărbații căderea părului?
Căderea părului pe segmente în cazul bărbaților nu poate fi prevenită. Există, însă, anumite soluții pentru încetinirea procesului sau mascarea problemei.

•    Care este cel mai întâlnit tip de alopecie masculină?
Cea mai comună formă de alopecie în cazul bărbaților este alopecia androgenică (AGA). Clasificată pe scala hamilton-Norwood, alopecia androgenică apare pe fondul genetic și începe, de obicei, să se manifeste la nivelul liniei frontale a părului sau a coroanei. Lăsată netratată, alopecia andreogenică masculină poate avansa rapid către pierderea parțială sau totală a părului.

•    Care este cel mai întâlnit tip de alopecie feminină?
Cel mai comun tip de alopecie la femei este alopecia androgenică. Clasificata pe scala Ludwig, alopecia androgenică feminină este o afecțiune genetică, care face că părul să înceapă să se subțieze la nivelul coroanei scalpului. Chelirea la femei, deși este rară, lăsată netratată poate avansa până la chelire completă la nivelul coroanei.

•    Poate fi tratată alopecia?
Alopecia nu poate fi eliminată. Poate fi, însă, tratată și părul poate să crească la loc. Cauzele căderii părului la bărbați variaza mult, însă alopecia androgenică - sau chelirea moștenită genetic - este cea mai comuna cauză.

•    Cum mă pot ajuta? Ce pot face pentru a trata problemele mele de cădere a părului?
O opțiune este să folosești în mod constant Revalid ® Regrowth Serum (citiți cu atenție informațiile din prospect).
Anumite schimbări în modul în care îți îngrijești părul și stilul de viață pot în general să minimizeze efectele vizibile ale căderii părului.
Ai multă grijă de părul rămas. Cei mai mulți oameni se comportă prea dur cu părul lor. Spre exemplu, este recomandat să folosești un pieptene și nu o perie și să eviți pălăriile sau șepcile strânse pe cap. Părul este mult mai fragil când este ud, așa încât trebuie să ai și mai multă grijă după ce îl speli. Există șampoane și alte cosmetice pentru păr care îți pot face părul să pară mai dens.
În plus, o tunsoare scurtă minimizează contrastul dintre zonele afectate și cele încă normale. Părul lung are efectul advers și te poate îmbătrâni.
Este, de asemenea, recomandat să încluzi suficiente proteine în dieta ta, mai ales dacă ești vegan sau vegetarian (căderea părului începe uneori atunci când oamenii renunță la carne). Asigură-te că nu devii anemic, mâncând suficiente alimente bogate în fier precum ficatul, ouăle și legumele verzi.


PRODUSELE PENTRU ÎNGRIJIREA PĂRULUI REVALID®

•   Revalid® Regrowth Serum cu Redensyl® 3% este cea mai inovatoare terapie actuală?
Da, putem spune asta. Redensyl® este cel mai inovator ingredient împotriva căderii părului și cea mai bună alternativă la transplantul de păr. Este un ingredient activ patentat, bazat pe cercetare în domeniul medicinei regenerative. Redensyl® acționează la nivelul celulelor stem din foliculul de păr, pentru a reactiva diviziunea lor și a stimula începerea etapei anagene (creștere).
Conține două molecule patentate de compania Induchem: DHQG și EGCG2.

•    Care sunt beneficiile Redensyl®?
Cele mai multe dintre ingredientele disponibile acum pe piață, care promovează creșterea părului sunt bazate pe extracte din plante sau peptide. Redensyl® însă, reprezintă o nouă generație de molecule care activează creștera părului. A fost creată prin analiza științifică a funcției celulelor stem din foliculul de păr și este rezultatul unui proces unic patentat de sinteză (un proces organic, fără solvent, enzimatic glycosylation).
Acțiunea unică generată de Redensyl® (activarea celulelor stem ORSc, stimularea fibrablastului dermic, reducerea inflamației) conduce la crearea de noi fire de păr sănătoase, în cazul voluntarilor care sufereau de alopecie androgenică, în doar trei luni.

•    Cât va trebui să aștept până văd efectele utilizării Revalid® Regrowth Serum cu Redensyl®?
În privința densității părului vei vedea primele rezultate după trei luni. Poate însă, să dureze mai mult pentru rezultate mai solide, întrucât foliculul de păr trece printr-o stare relativ lungă de latență între ciclurile de creștere (în general aproximativ 3 luni). Redensyl® generează în medie, de la 10.000 până la 28.000 de noi fire de păr după aceste trei luni.
Femeile vor vedea rezultate similare, astfel încât Redensyl® este un ingredient perfect unisex.

•    Unde pot găsi produsele Revalid®?
Produsele Revalid ® sunt vândute exclusiv în farmacii și farmacii online.

•    Testați produsele Revalid ® pe animale?
Nu, nu testăm niciun produs pe animale.

•    Sunt toate produsele Revalid ® fabricate în Elveția?
Da, toate produsele noastre sunt fabricate în Elveția.

•    Raportarea efectelor nedorite ale produselor cosmetice
Dacă vrei să raportezi un efect nedorit sau alte informații privind gama de produse cosmetice Revalid®, pentru care Ewopharma este entitatea responsabilă în UE/EEA, te rugăm să ne contactezi la cosmetovigilance@remove-this.ewopharma.pl