Media

GIVE YOUR HAIR A YOUTHFUL BOOST

 

Revalid® - noul sistem anti-îmbătrânire
Îngrijirea pielii pentru a preveni îmbătrânirea face parte din rutina noastră zilnică, dar cum rămâne cu îngrijirea părului pentru a-i preveni îmbătrânirea? Revalid a lansat un sistem dedicat părului pentru încetinirea efectelor îmbătrânirii asupra părului și scalpului. Șamponul anti-îmbătrânire și Fluidul anti-îmbătrânire oferite de Revalid și care conțin ingredientul inovator DN-AgeTM vor fi disponibile în farmacii în toamna anului 2020.

Dincolo de părul alb
Efectele îmbătrânirii asupra părului nu se rezumă deloc la albire, ci includ uscarea, subțierea, lipsa de strălucire și de volum și fragilitatea. Celulele pielii de la nivelul scalpului își pierd capacitatea naturală de a contracara deteriorarea celulară și stresul oxidativ, iar sistemul Revalid anti-îmbătrânire oferă părului și scalpului sprijinul de care au nevoie pentru a-și menține textura, volumul și aspectul sănătos.

Mai mult volum, densitate și rezistență
Sistemul este format din Șamponul anti-îmbătrânire și Fluidul anti- îmbătrânire Revalid. Ambele conțin ingredientul inovator DN-AgeTM, un extract concentrat din frunze de Cassia Alata, cunoscută pentru proprietățile sale de vindecare și antiinflamatorii. DN-AgeTM se inspiră din strategiile de apărare ale plantei pentru a proteja foliculii piloși umani la nivelul scalpului și a încetini procesul de îmbătrânire. Antioxidant, antiinflamator, stimulează repararea, combate albirea și menține creșterea - efectele sale au fost dovedite atât in vitro cât și in vivo. Într-un studiu, 80% dintre voluntari și-au descris părul ca fiind mai puternic și mai gros după aplicarea zilnică a DN-AgeTM pe scalp.
* Studiu dublu-orb, controlat cu placebo, efectuat pe 38 de voluntari cu vârste cuprinse între 34 și 65 de ani pe parcursul a șase luni.

În plus, Șamponul  anti-îmbătrânire și Fluidul anti-îmbătrânire Revalid conțin extract de floare de colț elvețiană - steaua supraviețuirii a Alpilor Elvețieni, capabilă să facă față cu succes altitudinilor mari și temperaturilor extreme. Extractul sprijină protejarea părului și scalpului prin stimularea mai multor gene și proteine cheie responsabile pentru menținerea barierei de protecție a scalpului.


DESPRE REVALID
Revalid a fost dezvoltat în 1992 în Elveția special pentru îngrijirea holistică a părului și pentru a trata căderea părului. Dezvoltate de experți pentru un păr mai sănătos și mai puternic, produsele Revalid de înaltă calitate sunt concepute special pentru a răspunde nevoilor tuturor. Toate produsele sunt testate dermatologic și produse în Elveția. www.revalid.com

DESPRE EWOPHARMA
Ewopharma AG, cu sediul în Schaffhausen, Elveția, este o companie de marketing din domeniul farmaceutic care-și desfășoară activitatea în principal în Europa Centrală și de Est și Elveția. Prezentă de aproape 60 de ani în regiune, Ewopharma dispune de cunoștințe vaste despre aceste piețe și se bucură de o poziție privilegiată în zonă. Domeniul de activitate al companiei acoperă toate aspectele legate de accesul la piață și comercializarea de produse farmaceutice etice destinate sănătății pacienților. www.ewopharma.com