Media

INOVAȚIE ÎMPOTRIVA CĂDERII PĂRULUI

 

Deși căderea părului este în general privită ca o problemă tipic masculină, atât bărbații cât și femeile sunt afectate de ea, indiferent de varstă. Ciclul normal de creștere a părului include etapele de creștere, tranziție și repaus. O persoană cu păr sănătos pierde, în mod normal, între 70 și 100 de fire de păr în fiecare zi. Pierderea unui număr mai mare de fire de păr poate cauza subțierea acestuia sau chelirea. La Revalid®, înțelegem rolul esențial pe care îl are părul în stima și încrederea de sine și cum căderea părului le poate afecta. Astfel, am canalizat anii de experienta de îngrijire holistică a părului într-un nou produs inovativ conceput pentru a revitaliza părul și pentru a-ți recăpăta încrederea în tine - Revalid® Regrowth Serum.

Revalid® Regrowth Serum este un remediu simplu, dar eficient împotriva căderii părului, îmbunătățește densitatea părului și revigorează creșterea acestuia. Acesta conține ingredientul inovativ și recunoscut Redensyl® (concentrație 3%), care este compus din 2 molecule patentate -DHQG si EGCG2 - derivate din arborele de zada și frunze de ceai verde, cunoscute pentru acțiunea lor în creșterea părului. Creșterea părului începe în foliculul de păr localizat în pielea scalpului și este inițiată de celulele stem aflate acolo. DHQG acționează creșterea părului. În același timp, EGCG2 reduce inflamația scalpului, având acțiuni benefice și în ciclul de creștere a părului. Zincul este de asemenea o componentă cheie parte din Redensyl®, care întărește firul de păr, precum și amino acidul, Glycina, cunoscută pentru acțiunea acesteia de a revigora creșterea părului. Revalid® Regrowth Serum conține și extract din floare de Artemisia din Alpii Elvetieni- recunoscută pentru proprietățile acesteia, antioxidante; protejează pielea și contribuie la echilibrul natural al scalpului. Toate aceste componente se regăsesc în Revalid® Regrowth Serum, pentru un efect puternic, fără parabeni, silicon sau sulfați.

 

TESTAT CLINIC

Într-o testare clinică* desfășurată în 84 de zile, 85% dintre voluntari au raportat o îmbunătățire semnificativă. Subiecții au arătat o creștere a densității părului de peste 8%, echivalentul a 28 000 de noi fire de păr după 3 luni de utilizare zilnică. După acest timp, proporția de fire de păr aflate în faza anagena (creștere) a crescut cu 9%, în timp ce firele aflate în faza telogena (cădere) au scăzut cu 17%, semnalând o reducere semnificativă a căderii părului. La sfarșitul testării, majoritatea voluntarilor (peste 70%) au fost multumiți de Redensyl® și au afirmat că vor cumpăra produsul*.

*Într-un test dublu-orb, controlat-placebo, sub supraveghere dermatologică. Studiul a fost făcut pe un eșantion de 26 de bărbați care sufereau de alopecie (gradul 3 spre 4), cu vârsta cuprinsă între 18-70, care au primit o formula Redensyl® concentrație 3%.

 

MODUL DE FOLOSIRE REVALID® REGROWTH SERUM

Revalid® Regrowth Serum se găsește într-un tub de 50ml cu un aplicator care facilitează utilizarea acestuia. Serul trebuie aplicat zilnic, în timpul rutinei de îngrijire a părului, pe părul uscat sau ud. Aplicați 3.5 ml (6-8 picături) de ser, direct pe scalp și masați ușor folosind mișcări mici, circulare. Revalid® Regrowth Serum trebuie lăsat să acționeze, nu necesită clătire - vă puteți coafa părul în mod obișnuit după folosirea serului. Pentru rezultate optime, vă sfătuim să folosiți Revalid® Regrowth Serum zilnic, cel puțin 3 sau 6 luni, deoarece ciclul de creștere al părului durează, în mod normal, între 1 spre 4 luni.

 

METODE DE PREVENIRE A CĂDERII PĂRULUI

Înainte să luăm în considerare factorii externi, trebuie să ne raportăm la factorii interni, cel mai important este dieta. Dietele moderne conțin, de obicei, multe alimente de origine animala (carne, brânzeturi), zahăr, ce pot afecta echilibrul PH-ului din organism, determinându-l să fie mai acid decât în mod normal. Acest fapt poate conduce la inflamarea organismului, care -printre alte efecte- poate agrava căderea părului. Astfel, o dietă alcalină, care include multe fructe proaspete, legume, nuci etc. și care aduce un aport mare de vitamine și minerale, ajută în combaterea simptomelor de cădere ale părului balansând rația aciditate-alcalinitate din organism și reducând inflamația. Excercițiile zilnice pot, la fel, contribui la echilibrarea PH-ului.

Raportându-ne la factorii externi, un lucru pe care majoritatea oamenilor nu îl iau în considerare este temperatura apei folosită în timpul spălări părului. De obicei în procesul de spălare a părului folosim apa mult mai fierbinte decât ar trebui. Nu numai că aceasta usucă scalpul, dar curăță și uleiurile naturale ale părului. Încercați să spălați părul cu apă calduță și să îl clătiți la o temperatură mai scăzută pentru a păstra în înterior elementele nutritive și pentru a întări structura părului.

La fel cum apa fierbinte are efecte negative asupra părului, folosirea uscătorului de păr la o temperatură ridicată sau utilizarea aparatelor de stilizare ale părului, precum ondulatoarele sau plăcile de îndreptat părul, pot avea de asemenea efecte dăunătoare asupra părului. Dupa spălare, apăsați ușor părul cu un prosop moale și lăsați părul să se usuce în mod normal de câte ori aveți ocazia. Dacă este nevoie să folosiți un uscător de păr, optați pentru cea mai mică setare de temperatură.

Masajele regulate asupra scalpului pot de asemenea stimula creșterea părului. Folosiți vârful degetelor pentru a masa delicat pielea scalpului, cu mișcări mici, circulare pentru câteva minute ex. când aplicați Revalid® Regrowth Serum. Nu numai că se simte plăcut, dar se eliberează și stresul (factor cunoscut în căderea părului), și de asemenea stimulează circulația sângelui în folicul, hrănește scalpul și întărește rădăcina părului - astfel reducând căderea părului și stimulând creșterea acestuia.

Combinați aplicarea zilnică de Revalid® Regrowth Serum cu aceste mici schimbări în rutina îngrijiri părului dumneavoastră pentru o ameliorare semnificativă a problemelor părului, în timp ce părul actual este întărit și capătă mai multă vitalitate și luciu. La Revalid®, suntem mândri să ajutăm consumatorii să își recapete vitalitatea părului și să sporească încrederea în sine.

 

CÂND TREBUIE CONSULTAT UN DOCTOR/MEDIC DERMATOLOG

Dacă apar schimbări în ritualul de îngrijire al părului care nu rezultă într-un aspect mai sănătos sau o reducere a firelor căzute, trebuie vizitat medicul dermatolog. Pot fi și alte cauze ale căderii părului, în afară de rutina de îngrijire. Este important sa fie consultat un doctor dacă apar semne alarmante în ceea ce privește subțierea părului sau căderea acestuia, întrucât cele mai multe cauze pot fi tratate. Cu cât problema este adusă la cunoștința medicului dermatolog mai repede, cu atât rezultatele tratamentului vor fi mai bune.