Media

Sistemul complex de îngrijire al părului, Revalid®

 

Dezvoltat în Elveția în anul 1992, brand-ul Revalid® a fost creat pentru a asigura o îngrijire holistică și soluții împotriva căderii părului. Revalid® este născut din dorința de a ajuta consumatorii pentru a avea un păr sănătos, frumos și puternic, așa cum își doresc; munca noastră are la bază cercetarea stiințifică, inovația, nivelul ridicat de expertiză și desigur, tradiția. Lucrăm împreuna cu profesioniști din domeniul sănătații, dermatologi și concentram anii de experiență și cunoștințele specialiștilor în dezvoltarea unor produse eficiente, așa cum s-a dovedit și în timpul studiilor clinice. Rezultatul este un sistem complex de îngrijire al părului  Revalid®, în care vom face o cercetare mai în amănunt în urmatoarele paragrafe.

Noi la Revalid®, credem că un păr sănătos este un păr frumos și întelegem efectele psihologice pozitive pe care o podoabă capilară sănătoasă le poate aduce unei persoane. Părul nostru nu numai că influentează percepția celorlalți despre noi, dar și cum ne simțim în pielea noastră. Modul în care ne împactează importanța părului nostru joacă un rol semnificativ în formarea unei imagini de sine pozitive - sporind starea noastră de bine și încrederea în propria persoană. Fie că întâlnim persoane noi într-o conjunctură sociala sau ne dorim să lăsăm o impresie bună din punct de vedere professional - un păr bine întreținut, sănătos ne ajută să ne simțim bine în pielea noastră. Acesta este motivul care ne determină pe noi, cei de la Revalid®, să dezvoltăm continuu produse care tratează problemele părului de la rădăcină, readucând frumusețea naturală a părului și de asemenea revitalizând încrederea în propria persoană.

Mulți dintre noi sunt sau vor fi afectați de problemele părului într-un anumit moment din viață - fie că este vorba despre subțierea părului, un scalp uscat sau vârfuri despicate. Aceste probleme pot fi influențate de diferiți factori - atât din mediul înconjurător cât și genetici.  În timp ce unele probleme nu pot fi tratate complet, rutina potrivită de îngrijire a parului ajută la ameliorarea acestor probleme și împiedică  agravarea lor. Revalid® combină toți pasii necesari într-un singur sistem, ușor de folosit, pentru a asigura părului tău îngrijirea optimă de care are nevoie.

Credem într-o abordare holistică care hrănește părul de la rădăcină până la vârf. De aceea Sistemul Revalid® integrează produse de îngrijirea părului de la exterior, dar și capsule medicinale pentru administrarea orala, creând astfel un efect integrat din interior spre exterior. Aducem împreună cele mai bune ingrediente active, extracte naturale și vitamine pentru un păr mai sănătos și mai puternic.

 

Fortifierea părului cu Revalid® Shampoo

Șamponarea este pasul din rutina de îngrijire a părului cel mai uzual, de aceea este nevoie de un produs care curață în profunzime, dar care este și delicat cu parul. Nu numai ca Revalid® Shampoo cu proteine revitalizant are acest efect, dar este și o sursă de energie pentru păr. Formula unică a acestuia combină ingrediente active și extracte naturale care cresc rezistența la rupere pentru un aspect mai puternic. Pantenolul (vitamina B5) ajută părul să absoarbă și să rețină nutrienții, reparând  zonele afectate și reducând vârfurile rupte, în timp ce alantoina hidratează scalpul și ajută la regenerarea pielii. Extractele naturale (germenii de grâu și ovăz) ajută de asemenea la hrănirea părului și a scalpului, calmând roșeața și iritațiile.

Extra îngrijire cu Revalid® Conditioner

Un pas la fel de important, dar care de multe ori este ignorat din rutina de îngrijire a părului este folosirea balsamului. Revalid® Conditioner cu proteine a fost conceput pentru a asigura părului un plus de îngrijire. Acesta combină pantenolul, alantoina și extractele naturale pentru îmbunatațirea structurii părului, restaurând densitatea și vitalitatea acestuia. Aplicați după șamponare și lăsați să acționeze pentru câteva minute înainte de a clăti, pentru a face părul moale, strălucitor și suplu, fără să îl îngreuneze.  Un alt beneficiu este acela că părul devine ușor de pieptănat!

 

Hrănește părul cu Revalid® Repair Mask

Uneori părul are nevoie de mai mulți nutrienți decât cei asigurați de balsam, de aceea este indicată utilizarea măștii reparatoare Revalid®. Această cură intensivă de îngrijire conține o formulă special dezvoltată pentru a pătrunde în interiorul rădăcinii firului de păr cu scopul de a repara de la interior spre vârf. În combinație cu Revalid Shampoo si Revalid Conditioner, Revalid Repair Mask întărește firul de păr deteriorat, reducând riscul de rupere. Utilizarea în mod regulat poate reduce vârfurile uscate și despicate. Pentru un moment de relaxare, aplicați masca Revalid® și lăsați să acționeze timp de 5-10 minute, părul devenind astfel mătăsos și moale.

 

Revitalizarea părului cu Revalid® Hair Tonic

Cofeina nu este numai un bun energizant dimineața, aceasta ajută la stimularea circulației sângelui din scalp. Ca ingredient activ din Revalid® Hair Tonic, aceasta favorizează creșterea părului, fortifiază și protejează părul împotriva deteriorării. Uleiul de ricin, pantenolul si extractele naturale hidratează, calmează și fortifiază scalpul și părul. Revalid® Hair Tonic se poate aplica pe părul uscat sau ud, astfel devenind ușor de integrat în rutina de îngrijire a părului. Aplicați masând delicat scalpul, pentru a beneficia și de proprietațile medicale ale masajului.

 

Elimină mătreața cu Revalid® Anti-Dandruff Shampoo

Unele probleme ale părului necesită o abordare mai specifică. Mătreața afectează un număr mare de oameni.  Dacă observați scuame albe și aveți scalpul iritat, este necesară integrarea Revalid® Anti-Dandruff Shampoo în ritualul personal de îngrijire al părului. Conține ingredientul inovator antimătreață Prioctone Olamine precum și extract de urzică și acid undecilenic pentru calmarea inflamației, reducerea stării de mâncărime și reglarea producției de sebum.

Toate produsele din cadrul sistemul de îngrijire a părului Revalid® nu conțin parabeni sau silicon.