Media

DĂ-I PĂRULUI TĂU UN IMPULS TINERESC

 

Noul sistem Revalid anti-îmbătrânire
Îngrijirea anti-îmbătrânire a pielii face parte din rutina noastră zilnică, dar îngrijirea părului anti-îmbătrânire? Revalid a lansat un sistem dedicat de păr pentru a încetini efectele îmbătrânirii asupra părului și scalpului. Șamponul anti-îmbătrânire Revalid și Anti-Aging Fluid care conțin ingredientul activ inovator DN-Age sunt disponibile în farmacii din toamna anului 2020.

Dincolo de părul gri
Efectele îmbătrânirii asupra părului depășesc cu mult albirea și includ uscăciunea, subțierea, oboseala, lipsa de volum și fragilitatea. Pe măsură ce celulele pielii din scalp își pierd capacitatea naturală de a contracara daunele celulare și stresul oxidativ, sistemul Revalid Anti-Aging oferă părului și scalpului sprijinul de care are nevoie pentru a-și menține textura, volumul și aspectul sănătos.

Mai multă densitate, grosime și rezistență
Sistemul este format din șamponul anti-îmbătrânire Revalid și fluidul anti-îmbătrânire. Ambele conțin ingredientul activ inovator DN-Age, un extract concentrat din frunzele de Cassia Alata, cunoscut pentru proprietățile sale vindecătoare, antiinflamatorii. DN-Age se inspiră din strategiile de apărare ale plantei pentru a proteja foliculii de păr din scalp și pentru a încetini procesul de îmbătrânire. Antioxidant, antiinflamator, stimulator al reparării, anti-albire și menținerea creșterii – efectele sale au fost dovedite atât in vitro, cât și in vivo. Într-un studiu, 80% dintre voluntari și-au descris părul ca fiind mai puternic și mai gros după aplicarea zilnică a DN-Age pe scalp.
*Studiu dublu-orb, placebo-controlat, efectuat pe 38 de voluntari cu vârsta cuprinsă între 34 și 65 de ani, pe o perioadă de peste șase luni.

În plus, șamponul anti-îmbătrânire Revalid și fluidul anti-îmbătrânire conțin extract de floare de colț elvețiană – steaua supraviețuirii Alpilor elvețieni, capabili să prospere la altitudini mari și temperaturi extreme. Acest lucru adaugă un impuls protector pentru păr și scalp prin stimularea mai multor gene cheie și proteine responsabile pentru menținerea barierei de protecție a scalpului.
* Studiu dublu-orb, placebo-controlat, efectuat pe 38 de voluntari cu vârsta cuprinsă între 34 și 65 de ani, pe o perioadă de peste șase luni.


DESPRE REVALID
Revalid a fost dezvoltat în 1992 în Elveția special pentru îngrijirea holistică a părului și pentru a trata căderea părului. Dezvoltate de experți pentru un păr mai sănătos și mai puternic, produsele Revalid de înaltă calitate sunt concepute special pentru a răspunde nevoilor tuturor. Toate produsele sunt testate dermatologic și produse în Elveția. www.revalid.com

DESPRE EWOPHARMA
Ewopharma AG, cu sediul în Schaffhausen (Elveția) este partenerul inovator pentru comercializarea produselor farmaceutice și a produselor de sănătate a consumatorilor în Europa Centrală și de Est. Cu o prezență de peste 60 de ani în regiune, Ewopharma are cunoștințe vaste despre aceste piețe și se bucură de o poziție privilegiată în zonă. Compania are peste 320 de angajați cu înaltă calificare în 15 țări.www.ewopharma.com