Media

INOVAȚIE ÎN LUPTA ÎMPOTRIVA CĂDERII PĂRULUI

 

Stimularea creșterii părului Revalid cu Redensyl facute în Elveția
Revalid Regrowth Serum conține ingredientul activ inovator Redensyl, fiind în același timp complet lipsit de parabeni, siliconi și sulfați. Redensyl este compus din două molecule brevetate derivate din arbore de zada și frunze de ceai verde, precum și substanțe cunoscute de susținere a foliculului de păr. Acesta vizează celulele stem și crește metabolismul celulelor producătoare de keratină. Foliculii de păr sunt hrăniți, ceea ce stimulează inițierea unor noi cicluri de creștere a părului. Zincul și un aminoacid oferă hrană vitală pentru a produce rădăcini de păr mai puternice și pentru a revigora creșterea părului.

Până la 28.000 de fire de păr noi după 3 luni de utilizare zilnică
Revalid Regrowth Serum cu 3% Redensyl, combinat cu uleiurile esențiale din planta elvețiană Artemisia alpină, are ca rezultat o reactivare excelentă a creșterii părului și îmbunătățește sănătatea rădăcinilor părului, hrănind și hidratând în același timp scalpul uscat și părul. Studiul clinic a arătat o creștere a densității părului cu 8%, ceea ce înseamnă până la 28.000 de fire de păr noi după 3 luni de utilizare zilnică. După numai 84 de zile, majoritatea voluntarilor (peste 70%) au fost mulțumiți de Redensyl și au achiziționat produsele respective.

«Această inovație a produsului reprezintă cel mai înalt nivel de îngrijire a părului și tratament pentru căderea părului de ultimă generație și reprezintă excelența elvețiană în ceea ce privește calitatea și rafinamentul» spune Edina Kulcsár, Vice Miss World 2014 și Ambasadorul Internațional al Mărcii Revalid Swiss Hair Care.

DESPRE REVALID
Revalid a fost dezvoltat în 1992 în Elveția special pentru îngrijirea holistică a părului și pentru a trata căderea părului. Dezvoltate de experți pentru un păr mai sănătos și mai puternic, produsele Revalid de înaltă calitate sunt concepute special pentru a răspunde nevoilor tuturor. Toate produsele sunt testate dermatologic și produse în Elveția.  www.revalid.com

DESPRE EWOPHARMA
Ewopharma AG, cu sediul în Schaffhausen (Elveția) este partenerul inovator pentru comercializarea produselor farmaceutice și a produselor de sănătate a consumatorilor în Europa Centrală și de Est. Cu o prezență de peste 60 de ani în regiune, Ewopharma are cunoștințe vaste despre aceste piețe și se bucură de o poziție privilegiată în zonă. Compania are peste 320 de angajați cu înaltă calificare în 15 țări. www.ewopharma.com