Media

REVALID ENERGIZING SHAMPOO PENTRU BĂRBAȚI

 

Mai multă energie pentru foliculii de păr pentru bărbați
La revedere căderea părului, bun venit păr puternic și sănătos. O nouă energie pentru foliculii de păr pentru bărbați: scalpul și rădăcinile sănătoase sunt baza unui păr puternic. Părul este expus în mod constant stresului exogen și endogen. Prin urmare, este important să îl protejăm și să îl sprijinim la rădăcină. Cum putem face acest lucru? Prin furnizarea de energie nouă foliculilor de păr – partea cea mai vulnerabilă a părului și sprijinind astfel creșterea completă a acestuia.

Doi experți luptă împotriva căderii părului
Noul șampon energizant Revalid pentru bărbați este o combinație inovatoare a celor două ingrediente active puternice SantEnergy și Redensyl. Ingredientele active stimulează și revigorează foliculii de păr, protejându-i de deteriorarea oxidativă, întăresc părul și susțin creșterea lui. Formula îmbogățită cu extract elvețian de flori Artemisia curăță delicat și hidratează atât scalpul uscat, cât și părul și întărește structura părului. Natural și eficient. Acest șampon special pentru bărbați este disponibil în farmacii din toamna anului 2022.

Santenergy: Mod unic de acțiune duală
SantEnergy este un extract obținut din frunzele plantei Yerba Santa, care sunt bine cunoscute pentru beneficiile lor pentru sănătate și puterea antioxidantă. SantEnergy are două proprietăți favorabile: este un antioxidant puternic și are un efect enerzigant și stimulator comparabil cu cel al cafeinei pure. Protejează optim foliculii de păr de daunele interne și externe și întârzie îmbătrânirea prematură a acestora. În același timp, stimulează creșterea părului, precum și densitatea lui.

Redensyl: Stimulează creșterea părului
Redensyl este un ingredient activ compus din două molecule brevetate derivate din arbore de zada și frunze de ceai verde. Revigorează foliculii de păr și, în același timp, stimulează metabolismul părului și activează diviziunea celulelor stem ale foliculului pilos – astfel s-a dovedit științific că stimulează creșterea părului, reducând în același timp căderea acestuia.

DESPRE REVALID
Revalid a fost dezvoltat în 1992 în Elveția special pentru îngrijirea holistică a părului și pentru a trata căderea părului. Dezvoltate de experți pentru un păr mai sănătos și mai puternic, produsele Revalid de înaltă calitate sunt concepute special pentru a răspunde nevoilor tuturor. Toate produsele sunt testate dermatologic și produse în Elveția.  www.revalid.com

DESPRE EWOPHARMA
Ewopharma AG, cu sediul în Schaffhausen, Elveția, este o companie de marketing farmaceutic axată pe Europa Centrală de Est și Elveția. Cu o prezență de peste 60 de ani în regiune, Ewopharma are cunoștințe vaste despre aceste piețe și se bucură de o poziție privilegiată în zonă. Compania acoperă toate aspectele legate de accesul pe piață și comercializarea produselor farmaceutice etice și a produselor de sănătate a consumatorilor. www.ewopharma.com