Media

SISTEMUL DE CĂDERE A PĂRULUI ESTE ACUM COMPLET!

 

Sistemul Revalid de îngrijire a părului care stimulează creșterea este acum complet!
Fabricat în Elveția, sistemul Revalid pentru căderea părului cuprinde șamponul stimulator Revalid și serul Revalid Regrowth. Atât șamponul, cât și serul conțin ingredientul activ inovator Redensyl. Acest ingredient de ultimă generație este un amestec de molecule brevetate, dezvoltate pentru a revigora celulele din foliculii responsabili de creșterea părului. Extrase din arborele de zada și frunze de ceai verde, aceste molecule sunt combinate cu Zinc și aminoacid, glicină. Această combinație inovatoare servește pentru a stimula inițierea de noi cicluri de creștere a părului în timp ce hrănește și întărește părul de la rădăcină.

Mai bine împreună
Șamponul stimulator Revalid are în formula sa extract elvețian de Artemisia și pantenol, astfel încât nu numai că va curăța ușor părul și scalpul, dar va oferi, de asemenea, umiditate vitală și hidratare pentru păr, întărind structura acestuia. Astfel, părul primește îngrijirea de care are nevoie și este în stare optimă pentru tratamentul cu Revalid Regrowth Serum, care poate fi aplicat direct după spălare pe părul umed sau uscat.

Îmbunătățire vizibilă pentru majoritatea voluntarilor
Extras din domeniul cercetării medicinei regenerative, s-a constatat că Redensyl crește densitatea părului cu 8%*- ceea ce corespunde unui număr de 28.000 de fire de păr noi după trei luni de utilizare zilnică. După 84 de zile, majoritatea voluntarilor au raportat o îmbunătățire vizibilă a căderii părului și au spus că vor achiziționa singuri produsele.
*Într-un studiu clinic dublu-orb, controlat cu placebo, sub supravegherea dermatologilor instruiți cu 3% Redensyl.

DESPRE REVALID
Revalid a fost dezvoltat în 1992 în Elveția special pentru îngrijirea holistică a părului și pentru a trata căderea părului. Dezvoltate de experți pentru un păr mai sănătos și mai puternic, produsele Revalid de înaltă calitate sunt concepute special pentru a răspunde nevoilor tuturor. Toate produsele sunt testate dermatologic și produse în Elveția. www.revalid.com

DESPRE EWOPHARMA
Ewopharma AG, cu sediul în Schaffhausen (Elveția) este partenerul inovator pentru comercializarea produselor farmaceutice și a produselor de sănătate a consumatorilor în Europa Centrală și de Est. Cu o prezență de peste 60 de ani în regiune, Ewopharma are cunoștințe vaste despre aceste piețe și se bucură de o poziție privilegiată în zonă. Compania are peste 320 de angajați cu înaltă calificare în 15 țări. www.ewopharma.com