Media

SPOTLESS 3 - NOUA FORMULĂ TRIPLU ACTIVĂ ÎMPOTRIVA MĂTREȚII SEVERE

 

Combate cauza și ameliorează simptomele pentru un aspect impecabil al părului

"La Revalid®, ne angajăm să le oferim clienților noștri cele mai bune soluții posibile pentru îngrijirea părului", spune Benito Garrido Garcia, Senior Product Manager pentru Revalid®, cu sediul în Elveția. "Cu lansarea noului nostru Șampon antimătreață Revalid Triple Active DS, suntem încântați să oferim o soluție clinic dovedită care nu numai că ameliorează simptomele mătreții, dar abordează și cauzele acesteia." Șamponul antimătreață Revalid Triple Active DS este disponibil începând cu toamna anului 2023 în farmacii.

O inovație elvețiană pentru persoanele al căror scalp este predispus la dermatită seboreică

Mătreața este o problemă comună și recurentă. Se estimează că 50% din populația globului este afectată[1] de această problemă și pentru majoritatea oamenilor este o sursă serioasă de preocupare[2]. Deseori confundată cu o problemă cosmetică, există de fapt o cauză medicală primară a mătreții, e vorba de ciuperca "Malassezia furfur". Această ciupercă apare în mod natural în flora scalpului și este de obicei inofensivă. Însă, creșterea excesivă a ciupercii pe scalp duce la apariția mătreții. În cazurile mai severe, aceasta conduce la dermatită seboreică, provocând mâncărimi, iritații vizibile ale scalpului și înroșirea pielii.

 

Dovedită clinic și prietenos cu microbiomul scalpului

Formula noastră de ultimă generație prezintă o combinație unică de trei ingrediente active puternice: Crinipan® AD, Dandrilys® și Elestab™ 100 HP. Împreună, acestea acționează perfect pentru a combate mătreața severă și dermatita seboreică, cu rezultate impresionante. Cercetările și testele clinice  au confirmat o îmbunătățire a condiției pielii scalpului pacienților de până la 100%[3] după utilizarea șamponului Revalid Triple Active DS. De asemenea, fulgii de mătreață au fost reduși cu până la 99%3. 80% dintre participanții la studiu au confirmat o reducere semnificativă a dermatitei seboreice3.

DESPRE REVALID

Revalid® a fost creat în 1992 în Elveția special pentru îngrijirea completă a părului și pentru tratarea căderii acestuia. Dezvoltate de experți pentru a face părul mai sănătos și mai puternic, produsele de înaltă calitate Revalid® sunt special formulate pentru a răspunde nevoilor fiecăruia. Toate produsele cosmetice Revalid sunt testate dermatologic și produse în Elveția. Pentru mai multe informații despre noul șampon Revalid Triple Active DS și alte produse Revalid® pentru îngrijirea părului, vizitați site-ul nostru revalid.ro.

 

DESPRE EWOPHARMA

Ewopharma AG, cu sediul central în Schaffhausen, Elveția, este o companie de marketing farmaceutic adresată piețelor din Europa Centrală și de Est și Elveția. Cu o prezență de peste 60 de ani în regiune, Ewopharma AG cunoaște în detaliu aceste piețe și se bucură de o poziție privilegiată în zonă. Compania acoperă toate aspectele legate de accesul pe piață și comercializarea farmaceutice etice și a produselor de sănătate a consumatorilor. www.ewopharma.com

 


[1]Bergler-Czop, Dermatologia po dyplomie, 2014/05

[2]Global Report by Harris Interactive AG, September 13, 2018 Borda & Wikrnamayake. Seborrheic Dermatitis and Dandruff: A Compehensive Review. J Clin Investig Dermatol. 2015 Dec; 3(2): 10.13188/2373-1044

[3]In vivo clinical study with dermatological grading on 20 subjects over 4 weeks of daily use