Întrebări frecvente

CĂDEREA PĂRULUI

Nu, Revalid Stimulating Shampoo, Regrowth Serum și Energizing Shampoo nu conțin parabeni, sulfați sau silicon.
Aceste ingrediente au fost înlocuite cu substanțe cu efecte benefice similare.

Saint Energy este un extract obținut din frunzele plantei Yerba Santa, plantă care este bine cunoscută pentru beneficiile multiple și efectul puternic antioxidant. SaintEnergy are 2 proprietăți majore: are un efect puternic antioxidant cât și un efect energizant și stimulator comparabil cu cel al cofeinei pure. Cel de-al doilea efect este protejarea în mod optim a foliculilor de păr de daunele interne & externe și întârzie îmbătrânirea lor prematură. În același timp susține creșterea părului, precum și densitatea acestuia.

Artemisia este o plantă din Alpii Elvețieni, cunoscută pentru proprietățile sale antioxidante. Folosită în mod tradițional de către fermierii elvețieni drept remediu natural pentru febră, tuse și chiar pneumonie, Artemisia îndeplinește rolul de protector al pielii și de element de restabilire a echilibrului scalpului.

Redensyl este un ingredient activ brevetat din domeniul cercetării medicale regenerative. S-a dovedit clinic că reactivează celulele din foliculii piloși responsabile de creșterea părului. Este compus din două molecule brevetate DHQG (dihidroquercetină-glucozidă) și EGCG2 (galat de epigalocatechină-glucozidă). DHQG este obținută din arborele de Zada și activează diviziunea celulelor stem ale foliculului pilos; EGCG2 se găsește în frunzele de ceai verde și reduce inflamația de la nivelul scalpului.
COMPONENTELE REDENSYL 
1. Redensyl - EGCG2 - glucozidă (galat de epigalocatechină - glucozidă), antioxidant stabilizat, foarte puternic, de origine vegetală 
• Reduce inflamația scalpului alopecic 
• Captează radicalii liberi
2.Redensyl - DHQG - glucozidă (dihidroquercetină - glucozidă), glucozidă polifenol stabilizată, de origine vegetală activează diviziunea celulelor tecii exterioare a radăcinii firului de păr, reducând în același timp, moartea celulară. Menține proprietațile celulelor tecii exterioare a rădacinii firului de păr favorabile creșterii părului. Stimulează metabolismul fibroblastului dermic.
3. Redensyl - Zinc co-factor vital pentru enzimele care încorporează cisteina în cheratină, crește rezistența firului de păr cunoscut a fi asociat cu căderea părului în caz de deficiență 
4. Redensyl - Glycină - unul dintre aminoacizii importanți din proteinele asociate keratinei, cunoscut pentru favorizarea creșterii parului"
Revalid Regrowth Serum cu Redensyl 3% este cea mai inovatoare terapie actuală?    "Da, putem spune asta. Redensyl este cel mai inovator ingredient împotriva căderii părului și cea mai bună alternativă la transplantul de păr. Este un ingredient activ patentat, bazat pe cercetare în domeniul medicinei regenerative. Redensyl acționează la nivelul celulelor stem din foliculul de păr, pentru a reactiva diviziunea lor și a stimula începerea etapei anagene (creștere).
Conține două molecule patentate de compania Induchem: DHQG și EGCG2.

Da, putem spune asta. Redensyl este cel mai inovator ingredient împotriva căderii părului și cea mai bună alternativă la transplantul de păr. Este un ingredient activ patentat, bazat pe cercetare în domeniul medicinei regenerative. Redensyl acționează la nivelul celulelor stem din foliculul de păr, pentru a reactiva diviziunea lor și a stimula începerea etapei anagene (creștere).
Conține două molecule patentate de compania Induchem: DHQG și EGCG2.

În privința densității părului vei vedea primele rezultate după trei luni. Poate însă, să dureze mai mult pentru rezultate mai solide, întrucât foliculul de păr trece printr-o stare relativ lungă de latență între ciclurile de creștere (în general aproximativ 3 luni). 
Redensyl generează în medie, de la 10.000 până la 28.000 de noi fire de păr după aceste trei luni.

Redensyl este un ingredient activ brevetat din domeniul cercetării medicale regenerative. O combinație sinergică de molecule brevetate, a fost dezvoltată pentru a sprijini atât celulele ORSc, cât și cele ale papilei dermice în inițierea fazei de creștere a părului. Redensyl a fost dovedit științific că stimulează creșterea părului în timp ce reduce căderea acestuia.

Alopecia nu poate fi eliminată. Poate fi, însă, tratată și părul poate să crească la loc. Cauzele căderii părului la bărbați variază mult, însă alopecia androgenică - sau chelirea moștenită genetic - este cea mai comună cauză.

Oricine poate dezvolta alopecie, dat fiind faptul că există multiple cauze posibile, de la hormoni (alopecia androgenică), îmbătrânire, infecții, medicație, tratamente medicale (ex. chimioterapie) și factori ce țin de stilul de viață (stres, expunerea la chimicale sau raze UV, fumatul sau consumul de alcool). În plus, alopecia apare mai des în cazul celor cu un istoric al afecțiunii în familie sau cu afecțiuni autoimune precum diabetul, lupus sau boli tiroidiene. Cu toate acestea, acești factori pot afecta diferit persoanele în diferite moduri. Nu oricine care suferă de stres sau are un istoric familial de alopecie în cazul bărbaților, va fi afectat de aceleași simptome. Așadar, în cele mai multe cazuri, cea mai bună metodă pentru a stabili cauza căderii părului este să vizitezi un medic.

Cei mai mulți dintre noi pierdem între 70 și 100 de fire de păr în fiecare zi. Cu aprox. 100.000 de fire de păr în cap, în medie, această pierdere nu ar trebui să se traducă într-o subțiere vizibilă a părului. Pe măsură ce îmbătrânim părul nostru începe să se subțieze în mod natural, ca parte din proces.

Problemele ce țin de căderea părului apar atunci când numărul firelor de păr din faza anagenă este mai mic decât cel din etapa telogenă. 
40% dintre bărbați vor observa o pierdere vizibilă a părului (alopecie) până la vârsta de 35 de ani. Până la 60 de ani acest procent crește deja la 65%. 
50% până la 75% dintre femei vor observa o cădere accentuată a părului până la vârsta de 65 de ani. 
Indiferent de cauză, căderea părului apare atunci când începutul unei noi etape anagene (creștere) nu este activată de celulele stem.

Cea mai comună formă de alopecie în cazul bărbaților este alopecia androgenică (AGA). Clasificată pe scala Hamilton-Norwood, alopecia androgenică apare pe fondul genetic și începe, de obicei, să se manifeste la nivelul liniei frontale a părului sau a coroanei. Lăsată netratată, alopecia andreogenică masculină poate avansa rapid către pierderea parțială sau totală a părului.

Cel mai comun tip de alopecie la femei este alopecia androgenică. Clasificată pe scala Ludwig, alopecia androgenică feminină este o afecțiune genetică, care face ca părul să înceapă să se subțieze la nivelul coroanei scalpului. Chelirea la femei, deși este rară, lăsată netratată poate avansa până la chelire completă la nivelul coroanei scalpului. 

Nu există un remediu pentru alopecie feminină sau masculină, dar există produse cosmetice ( de exemplu, produsele din sistemul Revalid și tratamentele chirurgicale cu efect dovedit) care pot aduce o oarecare îmbunătățire.

O opțiune este să folosești în mod constant Revalid Regrowth Serum (citiți cu atenție informațiile din prospect). Anumite schimbări în modul în care îți îngrijești părul și stilul de viață pot în general să minimizeze efectele vizibile ale căderii părului.
Ai multă grijă de părul rămas. Cei mai mulți oameni se comportă prea dur cu părul lor. Spre exemplu, este recomandat să folosești un pieptene și nu o perie și să eviți pălăriile sau șepcile strânse pe cap. Părul este mult mai fragil când este ud, așa încât trebuie să ai și mai multă grijă după ce îl speli. Există șampoane și alte cosmetice pentru păr care îți pot face părul să pară mai dens.
În plus, o tunsoare scurtă minimizează contrastul dintre zonele afectate și cele încă normale. Părul lung are efectul advers și te poate îmbătrâni.
Este, de asemenea, recomandat să încluzi suficiente proteine în dieta ta, mai ales dacă ești vegan sau vegetarian (căderea părului începe uneori atunci când oamenii renunță la carne). Asigură-te că nu devii anemic, mâncând suficiente alimente bogate în fier precum ficatul, ouăle și legumele verzi.

SUPLIMENTE PENTRU PĂR

Suplimentul pentru păr Revalid este un supliment alimentar pentru administrare orală care hrănește părul și scalpul de la interior spre exterior, promovând sănătatea părului. Formula sa avansată conține vitaminele B1, B6, D3, minerale, aminoacizi, extracte din plante și biotină, care contribuie la menținerea unui păr sănătos. Folosit în combinație cu șamponul stimulant Revalid și serul de regenerare pentru aplicare externă, complexul de păr Revalid poate susține procesul de creștere a părului, asigurând astfel un păr și unghii frumoase și sănătoase.

Keratina constituie până la 90% din fiecare fir de păr, fiind esențială pentru formarea și creșterea părului. Această proteină fibroasă permite, de asemenea, părului să reziste atât la temperaturi ridicate, cât și scăzute și îl protejează de razele soarelui. Keratina conține un procentaj ridicat de aminoacizi – cisteină și metionină – care sunt esențiali și pentru un păr sănătos și care sunt incluși în Suplimentul pentru Păr Revalid. Click aici pentru mai multe informații despre structura părului și ciclul de creștere al acestuia.

Dacă căderea părului a fost diagnosticată de un specialist în domeniul sănătății, un tratament cu suplimente alimentare sub formă de capsule poate ajuta procesul natural al organismului de a ameliora simptomele și de a promova creșterea unui păr sănătos din interior. Dezvoltat în Elveția, ingredientele active din Suplimentul pentru Păr Revalid stimulează formarea keratinei, o proteină fibroasă esențială pentru structura părului. Acest lucru favorizează creșterea părului și îi restabilește elasticitatea, furnizând nutrienți esențiali părului din interior spre exterior.

Da. Revalid supliment pentru păr ajută la prevenirea și tratamentul tulburărilor de creștere a unghiilor și tulburărilor nutritive ale unghiilor (distrofie).

Întrebați-vă farmacistul sau medicul dacă luați, ați luat recent sau s-ar putea să luați alte medicamente, inclusiv medicamente obținute fără prescripție medicală.

Până în prezent, nu am primit mesaje despre efecte adverse asupra sănătății. În plus, știm că multe persoane au folosit deja suplimentul pentru păr Revalid continuu timp de ani de zile fără efecte secundare. Dacă sunteți însărcinată sau alăptați, credeți că ați putea fi însărcinată sau planificați să aveți un copil, vă recomandăm întotdeauna să consultați farmacistul sau ginecologul în caz de îngrijorări.

Recomandăm administrarea a 2 capsule pe zi pentru o perioadă de cel puțin 3 luni. Nu depășiți doza zilnică indicată. Administrarea suplimentului pentru păr Revalid nu trebuie să înlocuiască o dietă variată și echilibrată și un stil de viață sănătos. A se păstra departe de îndemâna copiilor.

Părul și unghiile cresc aproximativ 0,5 cm până la 1 cm pe lună. Celulele pielii noastre durează la fel de mult pentru a se regenera. Cu alte cuvinte, corpurile noastre pot regenera vizibil doar pe o perioadă mai lungă. Prin urmare, este necesară răbdarea înainte ca semnele benefice ale administrării suplimentului pentru păr Revalid să devină evidente.

Dacă aveți diabet zaharat ar trebui să luați în considerare faptul că o capsulă de Revalid conține 0,033 unități de pâine (UP) (6,7 kj / 1,6 kcal).
Vă recomandăm să cereți sfatul medicului sau al farmacistului.

ANTI-ÎMBĂTRÂNIRE

Ingredientul activ anti-îmbătrânire DN-Age este un extract din frunzele plantei Cassia Alata, aleasă pentru nivelurile ridicate de Kaempferol-3-O-Sophoroside (K3OS). S-a demonstrat că DN-Age reduce stresul oxidativ și inflamația în celulele scalpului și foliculilor de păr umani. Protejează scalpul de deteriorarea celulară, încetinind procesul de încărunțire și menținând grosimea, volumul și rezistența părului. Click aici pentru mai multe informații.

Edelweiss (Leontopodium alpinum) este o "stea a supraviețuirii" alpină care crește la altitudini de până la 3.000 de metri, unde este expusă la niveluri ridicate de radiații UV și temperaturi extreme, făcând din Edelweiss un expert în auto-protecție. Edelweiss are proprietăți antioxidante puternice, de captare a radicalilor și de protecție a ADN-ului și ajută pielea să-și păstreze echilibrul natural, reducând perceptibil sensibilitatea pielii.

DN-Age nu irită ochii sau pielea și nu s-au observat indicii de sensibilizare a pielii sau foto-toxicitate.

Da, toate produsele cosmetice Revalid sunt sigure de utilizat în timpul sarcinii. În cazul suplimentului pentru păr Revalid, vă recomandăm întotdeauna să consultați farmacistul sau ginecologul în caz de îngrijorări.

Există 3 aspecte vizibile ale îmbătrânirii părului:

 1. Încărunțirea părului - absența pigmentilor protectori naturali în păr scade protecția părului împotriva deteriorării UV
 2. Subțierea și căderea părului - scăderea atât a diametrului părului, cât și a densității acestuia cresc percepția pierderii părului
 3. Pierderea calității părului - tija devine mai puțin rezistentă și mai susceptibilă la deteriorare și rupere

Aflați mai multe despre schimbările în părul matur.

Factori intrinseci (interiori):

 • Îmbătrânirea fiziologică
 • Predispoziția genetică (încărunțire prematură în familie)
 • Stresul psihologic-emotional (încărunțire, căderea părului)

Factori extrinseci (exteriori):

 • Radiațiile ultraviolete
 • Poluarea aerului
 • Fumatul
 • Nutriția
 • Stilul de viață – obiceiurile zilnice

Nu, șamponul Revalid anti-îmbătrânire și fluidul Revalid anti-îmbătrânire nu conțin parabeni, sulfați sau silicon. Aceste ingrediente au fost înlocuite cu substanțe care au aceleași efecte benefice, fără a avea efecte negative.

ANTI-MĂTREAȚĂ

Șamponul Revalid Triple Active DS oferă o gamă largă de beneficii pentru păr și scalp. Formula sa ultra-blândă curăță delicat scalpul, îndepărtând impuritățile fără nicio reacție în zona testată în timpul și după aplicare în studiu (fără a provoca iritații). Este special formulat pentru a fi prietenos cu microbiomul scalpului, promovând un echilibru sănătos al microorganismelor pe scalp. Acest mediu optim al scalpului îmbunătățește sănătatea generală a scalpului, ducând la îmbunătățirea calității și aspectului părului.
Șamponul Revalid anti-mătreață combină o varietate de ingrediente active pentru a oferi un relief eficient și de lungă durată de la mătreață. Acestea restabilesc echilibrul natural de hidratare al scalpului și previn formarea de noi fulgi. În același timp, calmează scalpul și oferă alinare de la mâncărimi neplăcute.

Șamponul Revalid Triple Active DS conține Crinipan AD, un ingredient activ puternic împotriva mătreții, în mod special eficient împotriva drojdiei Malassezia. Oferă un efect semnificativ anti-mătreață, în timp ce curăță delicat părul și scalpul. Dandrilys este o soluție naturală bazată pe saponine specifice (jujuboside) din coaja de Joazeiro. Aceasta reechilibrează microbiota scalpului. De asemenea, asigură un efect anti-mâncărime rapid și de lungă durată, tratând eficient și rapid mătreața. Elestab 100 HP este o substanță cationică antimicrobiană hidrosolubilă cu un spectru larg de activitate împotriva bacteriilor, fungilor și drojdiilor. Prezintă un efect remanent notabil împotriva reîngrășării și mâncărimilor, ceea ce îl face deosebit de potrivit pentru tratamentele de „clătire”. De asemenea, prezintă un efect anti-iritant semnificativ asupra scalpului.
Șamponul Revalid anti-mătreață conține Piroctone Olamine, un ingredient inovator anti-mătreață care acționează pentru a calma inflamația scalpului și a reduce mătreața.
Extractul de urzică, larg utilizat în tradițiile pe bază de plante, reglează producția de sebum a scalpului.
Acidul undecilenic are proprietăți antifungice naturale și, astfel, încetinește producția de drojdie Malassezia, ameliorând mâncărimea și iritația. Panthenolul stimulează proliferarea fibroblastelor dermice și accelerează regenerarea celulară. De asemenea, ajută părul să absoarbă și să rețină umiditatea. Prin urmare, acest ingredient poate ajuta la repararea părului deteriorat și la reducerea vârfurilor despicate, precum și la îngroșarea și creșterea rezistenței la tracțiune a părului. Alantoina calmează scalpul și promovează formarea celulelor, îmbunătățind regenerarea pielii scalpului.

Șamponul Revalid Triple Active DS și șamponul Revalid Anti-Mătreață lucrează împreună ca un sistem holistic de îngrijire a părului pentru a trata eficient mătreața. Șamponul Revalid Triple Active DS oferă un efect clinic dovedit pentru scalpuri predispuse la dermatită seboreică și condiții severe de mătreață. În cazul unei exacerbări a acestor condiții, puteți folosi șamponul Revalid Triple Active DS ca parte a rutinei zilnice de îngrijire a părului pentru o perioadă de 4 săptămâni. Șamponul Revalid Anti-Mătreață restabilește echilibrul natural de hidratare al scalpului și previne formarea de noi fulgi. Îl puteți folosi în faza de întreținere zilnic.

Ambele noastre soluții au fost tolerate extrem de bine într-un test de aplicare dermatologică desfășurat în condiții clinice. Datorită formulărilor lor ultra-blande, ambele sunt potrivite pentru utilizare zilnică.

Mătreața afectează aproximativ 50% din populația adultă generală la nivel mondial la un moment dat în viața lor. Deși este răspândită pe scară largă, mătreața este mai frecventă la bărbați decât la femei.

Mătreața și dermatita seboreică sunt cauzate în principal de producția excesivă de sebum, un ulei natural produs de glandele sebacee ale scalpului. Sebumul acționează ca o barieră protectoare împotriva pierderii de umiditate și influențelor ambientale. Cu toate acestea, o producție excesivă de sebum creează un mediu ideal pentru proliferarea germenilor și microorganismelor, inclusiv drojdia Malassezia. Această creștere necontrolată duce la simptomele caracteristice ale dermatitei seboreice, cum ar fi inflamația infiltratelor pielii, mătreața, mâncărimea scalpului și roșeața. Aceste simptome servesc drept indicatori principali ai dermatitei seboreice.

Mătreața poate avea multiple și diverse cauze. Multe cazuri de mătreață pot fi tratate folosind produse de îngrijire a părului special formulate, cum ar fi șamponul Revalid Anti-Mătreață și preparate sau evitând produsele sau obiceiurile care irită și/sau usucă scalpul, cum ar fi:

 • Spălarea excesivă
 • Utilizarea șampoanelor aspre, deshidratante
 • Tehnici agresive de coafare și colorare
 • Utilizarea chimicalelor și căldurii excesive

Există, de asemenea, o varietate de cauze externe, în special pentru scalpul uscat:

 • Aerul cald și uscat tinde să streseze scalpul
 • De asemenea, vremea rece și uscată poate usca pielea
 • Fluctuații hormonale
 • Niveluri ridicate de stres
 • Obiceiuri alimentare neechilibrate
 • Hidratare inadecvată

Scărpinarea scalpului tinde să agraveze iritația și poate duce la infecție. Prin urmare, oricât de dificil ar fi, este recomandabil să se evite scărpinatul pe cât posibil. Dacă simptomele dvs. de mătreață sunt rezultatul unei afecțiuni medicale subiacente, ar trebui să solicitați ajutor de la un specialist medical.

Mătreața în sine nu cauzează căderea părului. Cu toate acestea, scărpinarea excesivă a scalpului pentru a ameliora mâncărimea ar putea slăbi rădăcinile părului și cauza căderea acestuia. În plus, inflamația rezultată și acumularea de sebum produs de păr pentru protecție ar putea bloca foliculii, inhibând creșterea părului și rezultând în subțierea și căderea părului.

Șamponul Revalid Triple Active DS nu conține parabeni, sulfați sau silicon.
Șamponul Revalid Anti-Mătreață nu conține parabeni sau silicon. 
În ambele cazuri, aceste ingrediente au fost înlocuite cu substanțe care au aceleași efecte benefice, fără a avea efecte negative.

DESPRE REVALID

Revalid a fost dezvoltat în 1992 în Elveția pentru a oferi îngrijire holistică și tratament pentru căderea părului. La Revalid ne propunem să creăm un efect integrat din interior spre exterior.
Lucrăm împreună cu profesioniști din domeniul sănătății, dermatologi și instituții independente pentru a dezvolta produse cu beneficii dovedite.
Înțelegem rolul pe care îl joacă aspectul nostru în imaginea noastră și încrederea în sine și muncim din greu pentru a susține acest lucru.

Ne străduim să menținem caracteristicile de fiabilitate, credibilitate, profesionalism, angajament și eficacitate. Utilizăm tehnologia de ultimă oră și cele mai recente cercetări științifice pentru a vă oferi cele mai bune produse pentru cerințele dumneavoastră de îngrijire a părului.
88% dintre consumatori consideră Revalid un brand eficient și de încredere.¹
91% dintre femei preferă produsele Revalid de îngrijire a părului în detrimentul altor produse disponibile bazându-se pe principalele valori ale gamei Revalid. ( eficacitate, încredere și seriozitate)²
¹ Pe baza unui eșantion de 757 de consumatori de sex feminin care au încercat produse de marcă Revalid
² Pe baza unui eșantion de 1007 de femei consumatori familiarizați cu produsele de îngrijire a părului Revalid.

Ne dorim să găsiți produsele potrivite pentru nevoile dumneavostră specifice, iar asta necesită experință. Acesta este motivul pentru care produsele noastre sunt disponibile doar în farmacii și sunt recomandate de experți și dermatologi.

Nu, nu testăm niciun produs pe animale.

Da, toate produsele noastre sunt supuse unor teste dermatologice extinse, cu rezultate excelente în ceea ce privește eficacitatea și toleranța la utilizarea regulată.

Cercetarea, dezvoltarea și producția se desfășoară în Elveția. Suntem mândri de moștenirea noastră elvețiană așa cum se poate vedea și simți în produsele, serviciile, comunicațiile și acțiunile noastre.

Dacă vrei să raportezi un efect nedorit sau alte informații privind gama de produse cosmetice Revalid, pentru care Ewopharma este entitatea responsabilă în UE/EEA, te rugăm să ne contactezi la pharmacovigilance@remove-this.ewopharma.ro