Triple Active Shampoo DS

Șamponul Revalid Triple Active DS este soluția noastră de ultimă generație pentru dermatita seboreică și mătreața severă. Această formulă de curățare ultra-ușoară a fost special concepută pentru a fi blândă cu scalpul tău, în timp ce abordează eficient aceste cauze de bază. Oferă o acțiune dovedită clinic pentru un efect rapid și de durată. Formularea noastră unică și aprobată de dermatologi cu ingrediente active puternice nu numai că furnizează rezultate excepționale, dar menține și un microbiom sănătos al scalpului. Fără parabeni, sulfați și silicon.

 

Evaluarea produsului

0(0)

INGREDIENTE ACTIVE

Crinipan AD

Acțiune anti-mătreață puternică, eficace în special împotriva Malassezia furfur. Oferă un efect semnificativ anti-mătreață în timp ce curăță delicat părul și scalpul.

Dandrilys

Este o soluție naturală bazată pe saponine specifice (jujubozide) din scoarța de Joazeiro. Reechilibrează microbiota scalpului. De asemenea, oferă un efect rapid și de durată împotriva mâncărimii și tratează eficient și rapid mătreața.

Elestab

Este un agent antimicrobian cationic ,solubil în apă, cu un spectru larg de activitate împotriva bacteriilor, fungilor și drojdiilor. Are un efect notabil împotriva refacerii stratului de grăsime și a pruritului, fiind potrivit în special pentru tratamentul „de clătire”. De asemenea, are un efect anti-iritant semnificativ asupra scalpului.

MOD DE UTILIZARE

Faceți o spumă dintr-o cantitate mică de șampon cu puțină apă. Aplicați pe părul umed și masați bine scalpul. Lăsați să acționeze timp de 2-3 minute. Clătiți bine. Repetați, dacă este necesar.

CE CRED CEILALȚI

În acest moment nu sunt disponibile comentarii ale clienților.

PĂR SUBȚIAT/ ÎMBĂTRÂNIT

CĂDEREA PĂRULUI

CĂDEREA PĂRULUI LA BĂRBAŢI

PĂR USCAT & DEVITALIZAT

MĂTREAȚA