Stimulating Shampoo

Șampon Energizant Revalid conține noul ingredient activ SantEnergy, un extract din planta Yerba Santa în combinație cu ingredientul activ Redensyl, care regenerează foliculul de păr și celulele stem. Aceste ingrediente active stimulează și revigorează foliculii de păr, protejându-i de stresul oxidativ. Totodată, acestea întăresc firul de părul și ajută la creșterea acestuia. Formula îmbogățită cu extract din floarea Artemisia elvețiană curăță delicat și hidratează scalpul uscat, întărind în același timp structura firului de păr. Fără parabeni, sulfați și silicon.

 

Evaluarea produsului

0(0)

INGREDIENTE ACTIVE

REDENSYL
Redensyl este un ingredient activ patentat, din domeniul cercetării medicale regenerative. Un amestec sinergic de molecule patentate, a fost dezvoltat pentru a susține atât celulele ORSc cât și cele din papilla dermică, în inițierea etapei de creștere a părului. Redensyl a fost dovedit științific că stimulează creșterea părului, reducând, în același timp, căderea părului.

ARTEMISIA EXTRACT DE FLOARE DIN ALPII ELVEȚIENI
Artemisia este o plantă din Alpii Elvețieni, cunoscută pentru proprietățile sale antioxidante. Folosită în mod tradițional de către fermierii elvețieni drept remediu natural pentru febră, tuse și chiar pneumonie, Artemisia îndeplinește rolul de protector al pielii și de element de restabilire a echilibrului scalpului.

AJIDEW
Ajidew acționează ca un hidratant natural, făcând părul mai ușor de aranjat și reducând apariția firelor nedorite de păr rebel.

PANTHENOL
Pantenolul și-a dovedit proprietățile de stimulare a proliferării fibroblastului și de accelerare a regenerării celulare. Crește, de asemenea, capacitatea părului de a absorbi și reține umiditatea. În consecință, acest ingredient contribuie la refacerea părului deteriorat și reduce apariția vârfurilor despicate, stimulând îndesirea părului și crescând rezistența firelor de păr.

TOCOPHERYL NICOTINATE (VITAMIN E)
Tocopheryl nicotinate sau vitamina E este un antioxidant natural, cunoscut pentru proprietățile sale de hidratare.

MOD DE UTILIZARE

Aplică o cantitate mică de Revalid Stimulating Shampoo în palmă. Amestecă șamponul cu puțină apă până obții o spumă ușoară. Aplică ușor pe părul ud și masează-l pe scalp, cu vârful degetelor. Lasă șamponul să acționeze pentru aproximativ 60 de secunde. Clătește din abundență. Repetă pasul dacă este necesar. Complează tratamentul împotriva căderii părului cu Revalid Regrowth Serum.

CE CRED CEILALȚI

În acest moment nu sunt disponibile comentarii ale clienților.

PĂR SUBȚIAT/ ÎMBĂTRÂNIT

CĂDEREA PĂRULUI

CĂDEREA PĂRULUI LA BĂRBAŢI

PĂR USCAT & DEVITALIZAT

MĂTREAȚA