Energizing Shampoo

Șampon Energizant Revalid conține noul ingredient activ SantEnergy, un extract din planta Yerba Santa în combinație cu ingredientul activ Redensyl, care regenerează foliculul de păr și celulele stem. Aceste ingrediente active stimulează și revigorează foliculii de păr, protejându-i de stresul oxidativ. Totodată, acestea întăresc firul de părul și ajută la creșterea acestuia. Formula îmbogățită cu extract din floarea Artemisia elvețiană curăță delicat și hidratează scalpul uscat, întărind în același timp structura firului de păr. Fără parabeni, sulfați și silicon.

 

Evaluarea produsului

0(0)

INGREDIENTE ACTIVE

REDENSYL
Redensyl este un ingredient activ brevetat din domeniul cercetării medicale regenerative.
S-a dovedit clinic că reactivează celulele din foliculii piloși responsabile de creșterea părului.
Este compus din două molecule brevetate DHQG (dihidroquercetină-glucozidă) și EGCG2 (galat de epigalocatechină-glucozidă). DHQG este obținută din arborele de Zada și activează diviziunea celulelor stem ale foliculului pilos;  

SANTENERGYTM
Saint Energy este un extract obținut din frunzele plantei Yerba Santa, plantă care este bine cunoscută pentru beneficiile multiple și efectul puternic antioxidant.
SaintEnergy are 2 proprietăți majore: are un efect puternic antioxidant cât și un efect energizant și stimulator comparabil cu cel al cofeinei pure. 
Cel de-al doilea efect este protejarea în mod optim a foliculilor de păr de daunele interne & externe și întârzie îmbătrânirea lor prematură. În același timp susține creșterea părului, precum și densitatea acestuia.

ARTEMISIA FLOARE DE COLȚ DIN ALPII ELVEȚIENI
Artemisia este o plantă din Alpii Elvețieni, cunoscută pentru proprietățile sale antioxidante. Folosită în mod tradițional de către fermierii elvețieni drept remediu natural pentru febră, tuse și chiar pneumonie, Artemisia îndeplinește rolul de protector al pielii și de element de restabilire a echilibrului scalpului.

MOD DE UTILIZARE

Pune șamponul în palme cu puțină apă și masează-le pănă obții o spumă. Aplică ușor pe părul umed și masează scalpul. Clătește bine. Repetă procesul dacă consideri că este necesar.

CE CRED CEILALȚI

În acest moment nu sunt disponibile comentarii ale clienților.

PĂR SUBȚIAT/ ÎMBĂTRÂNIT

CĂDEREA PĂRULUI

CĂDEREA PĂRULUI LA BĂRBAŢI

PĂR USCAT & DEVITALIZAT

MĂTREAȚA