Revalid Anti-Aging Fluid

Fluidul anti-îmbătrânire Revalid cu factor de protecție a culorii conține ingredientul activ inovator DN-Age™ - un extract din frunze de Cassia Alata - și extract din Floare de Colț din Alpii elvețieni. Datorită proprietăților antioxidante, anti-inflamatoare și de protecție a ADN-ului pe care le asigură ingredientele active, fluidul anti-îmbătrânire Revalid protejează scalpul împotriva îmbătrânirii premature, prin reducerea stresului oxidativ de la nivelul foliculilor piloși. Acest lucru încetinește procesul de încărunțire a părului, sporește volumul și densitatea părului și protejează părul și scalpul împotriva daunelor produse de radiațiile UV și de poluare. Fără parabeni, sulfați, silicon sau alcool denaturat.

X

CUMPĂRĂ REVALID ONLINE

Poți cumpăra online produse Revalid de la următoarele farmacii

INGREDIENTE ACTIVE

DN-AGE™

Ingredientul activ anti-îmbătrânire DN-Age™ este un extract din frunzele plantei Cassia Alata. Confirmat atât in vitro, cât și in vivo, DN-Age™ reduce stresul oxidativ și inflamația de la nivelul scalpului și al celulelor foliculului pilos. Protejând scalpul împotriva deteriorării celulare, încetinește procesul de încărunțire și ajută la menținerea densității, volumului și rezistenței părului.

 

EXTRACT DIN FLOARE DE COLȚ DIN ALPII ELVEȚIENI

Floarea de colț (Leontopodium alpinum) este „steaua supraviețuirii” din Munții Alpi, căreia îi priesc altitudinile de până la 3.000 de metri. La asemenea altitudini, ea trebuie să reziste nivelurilor ridicate de radiații UV și la temperaturile extreme, ceea ce face din Floarea de Colț un expert în autoprotecție, cu puternice proprietăți antioxidante, de curățare în profunzime și de protecție a ADN-ului.

INSTRUCȚIUNI DE FOLOSIRE

Pentru scalp: Împărțiți părul uscat sau umed în două secțiuni. Aplicați o pipetă de fluid Revalid anti-îmbătrânire (umplută până la linia marcată) pe fiecare secțiune. Masați ușor cu vârful degetelor până la pătrunderea fluidului în pielea scalpului.

Pentru păr: Turnați fluidul în palmă, apoi distribuiți-l uniform pe toată lungimea părului și pieptănați-l. Nu clătiți. Ulterior, vă puteți aranja părul ca de obicei.

PĂR SUBȚIAT

CĂDEREA PĂRULUI

PĂR DEVITALIZAT

MĂTREAȚĂ