Hair Tonic

Datorită formulei sale energizante cu cafeină, Revalid Hair Tonic întărește foliculul pilos, prevenind căderea părului și favorizând creșterea sa. Ingredientul activ, cafeina, fortifică părul fragil și îl protejează degradare. În plus, un masaj delicat la nivelul scalpului, în timpul aplicării tonicului, stimulează circulația sângelui, benefică pentru sănătatea generală a părului tău. Pantenolul, germenii de grâu și extractul de ovăz contribuie la calmarea scalpului.

 

Fără parabeni, sulfați și silicon.

 

Evaluarea produsului

0(0)

INGREDIENTE ACTIVE

CAFEINA
Cafeina stimulează circulația sângelui către scalp și rădăcinile firelor de păr.

PANTENOL
Pantenolul stimulează proliferarea fibroblasturilior dermice și accelerează regenerarea celulară. Acest ingredient ajută la repararea părului deteriorat și reducerea vârfurilor despicate, precum și la creșterea densității părului și rezistenței firelor de păr.

EXTRACTE NATURALE
Extractul de germeni de grâu conține atât proteine, cât și aminoacizi, care hrănesc și fortifică părul. Extractul de ovăz calmează iritațiile și roșeața.

MOD DE UTILIZARE

Revalid Hair Tonic este disponibil în fiole de unică folosință. Îndepărtează capacul și atașează aplicatorul, strângând cu atenție înainte să îndepărtezi sigiliul. Aplică uniform pe părul ud sau uscat, pe întregul scalp, masând delicat cu vârfurile degetelor. În mod ideal, Revalid Hair Tonic ar trebui aplicat dimineața și seara, pe o perioadă de cel puțin 2 -3 luni, pentru a permite rădăcinilor să se regenereze.

CE CRED CEILALȚI

În acest moment nu sunt disponibile comentarii ale clienților.

PĂR SUBȚIAT/ ÎMBĂTRÂNIT

CĂDEREA PĂRULUI

CĂDEREA PĂRULUI LA BĂRBAŢI

PĂR USCAT & DEVITALIZAT

MĂTREAȚA