Repair Mask

Revalid Repair Mask este un tratament intensiv de îngrijire a părului, cu o formulă special creată. Ingredientele nutritive precum pantenolul, alantoină, extractul de grâu și ovăz pătrund în structura firului de păr pentru a-i redă vitalitatea de la interior. Revalid Repair Mask întărește părul deteriorat, reduce riscul de rupere, lasă părul moale și mătăsos la atingere. Folosită în mod constant, masca poate să reducă apariția vârfurilor despicate și să îmblânzească părul rebel. Revalid Repair Mask este perfect complementară cu Revalid Shampoo și Revalid Conditioner.

Fără parabeni și sulfați.

 

Evaluarea produsului

0(0)

INGREDIENTE ACTIVE

PANTENOL
Pantenolul stimulează proliferarea fibroblasturilior dermice și accelerează regenerarea celulară. Acest ingredient ajută la repararea părului deteriorat și reducerea vârfurilor despicate, precum și la creșterea densității părului și rezistenței firelor de păr.

ALANTOINA
Alantoina calmează scalpul și susține formarea celulelor, îmbunătățind regenerarea pielii scalpului.

EXTRACTE NATURALE
Extractul de germeni de grâu conține atât proteine, cât și aminoacizi, care hrănesc și fortifică părul. Extractul de ovăz calmează iritațiile și roșeața.

MOD DE UTILIZARE

După spălarea părului cu Revalid Shampoo, aplică masca în mod egal pe întregul cap. Lasă masca să acționeze 5 - 10 min. înainte să clătești părul din abundență. Utilizează masca reparatoare de două ori pe săptămâna pentru rezultate optime.

CE CRED CEILALȚI

În acest moment nu sunt disponibile comentarii ale clienților.

PĂR SUBȚIAT/ ÎMBĂTRÂNIT

CĂDEREA PĂRULUI

CĂDEREA PĂRULUI LA BĂRBAŢI

PĂR USCAT & DEVITALIZAT

MĂTREAȚA