PRODUSE PENTRU PĂR REVALID

Produs în Elveția, creat pentru păr mai sănătos: Revalid oferă o metodă nouă, integrată pentru rezolvarea problemelor părului tău. Produsele Revalid sunt special dezvoltate pentru a răspunde nevoilor tale: fie că este vorba de fortifiere, hrănire, revitalizare, tratarea mătreații sau a căderii părului. Gama Revalid are eficiență dovedită  și este bine tolerată în cadrul testelor dermatologice pentru păr strălucitor și sănătos. Sistemul nostru de îngrijire a părului este delicat cu părul și scalpul tău, fiind ideal pentru utilizare zilnică.

PĂR SUBȚIAT

CĂDEREA PĂRULUI

Căderea părului la bărbaţi

PĂR DEVITALIZAT

MĂTREAȚĂ

PĂR SUBȚIAT

Revalid Anti-Aging Shampoo

Șamponul anti-îmbătrânire a părului Revalid, conține ingredientul activ inovator DN-Age™ - un extract din frunze de Cassia Alata și extract de floare de colț din Alpii elvețieni. Ambele ingrediente active prezintă proprietăți antioxidante și de curățare în profunzime, pentru a combate efectele factorilor de stres externi.

AFLĂ DETALII 

Revalid Anti-Aging Fluid

Fluidul anti-îmbătrânire a părului Revalid, cu factor de protecție a culorii conține ingredientul activ inovator DN-Age™ - un extract din frunze de Cassia Alata - și extract din Floare de Colț din Alpii elvețieni.

AFLĂ DETALII 

CĂDEREA PĂRULUI

REVALID STIMULATING SHAMPOO

Revalid Stimulating Shampoo conține ingredientul inovator Redensyl în combinație cu extractul de Artemisia elvețiană și pantenol, pentru o curățare blândă în timp ce stimulează creșterea părului, hidratează scalpul și întărește firul de păr. Revalid Stimulating Shampoo oferă îngrijire optimă pentru un păr mult mai ușor de coafat.

AFLĂ DETALII 

Revalid Regrowth Serum

Revalid Regrowth Serum conține Redensyl, un ingredient activ patentat din domeniul cercetării medicale regenerative, care reduce căderea părului și crește densitatea acestuia. Extractul de Artemisia elvețiană și pantenol contribuie la hidratatea scalpului și fortifierea părului tău.

AFLĂ DETALII 

Căderea părului la bărbaţi

Revalid Energizing Shampoo

Șampon Energizant Revalid conține noul ingredient activ SantEnergy, un extract din planta Yerba Santa în combinație cu ingredientul activ Redensyl, care regenerează foliculul de păr și celulele stem. Aceste ingrediente active stimulează și revigorează foliculii de păr, protejându-i de stresul oxidativ. Totodată, acestea întăresc firul de părul și ajută la creșterea acestuia.

AFLĂ DETALII 

PĂR USCAT & DEVITALIZAT

Revalid Shampoo

Revalid Shampoo curăță blând, dar profund, în timp ce îți revitalizează părul. Ingredientele nutritive, precum germenii de grâu și pantenol (vitamina B5) întăresc structura firului de păr, în timp ce alantoina și extractul de ovăz îți calmează scalpul.

AFLĂ DETALII 

Revalid Conditioner

Revalid Conditioner este creat pentru a îmbunătăți structura părului restabilindu-i densitatea și vitalitatea. Combinația de ingrediente nutritive, precum extractul de ovăz, germenii de grâu și pantenol, îți lasă părul moale, strălucitor și suplu, fără să îl îngreuneze.

AFLĂ DETALII 

Revalid Repair Mask

Revalid Repair Mask este un tratament intensiv și eficient de îngrijire a părului, îmbogățit cu ingrediente nutritive precum pantenolul, alantoina și extracte de grâu și ovăz. Revalid Repair Mask fortifică părul agresat, reduce riscul de rupere a acestuia și îți lasă părul mătăsos și neted.

AFLĂ DETALII 

Revalid Hair Tonic

Revalid Hair Tonic conține o formulă energizantă pe bază de cafeină pentru a întări foliculii de păr, prevenind căderea părului și stimulând creșterea acestuia. Pantenolul, germenii de grâu și extractul de ovăz contribuie, de asemenea, la calmarea scalpului. Revalid Hair Tonic este foarte de practic, putând fi folosit atât pe păr umed, cât și pe păr uscat.

AFLĂ DETALII 

MĂTREAȚĂ

Revalid Anti-Dandruff Shampoo

Revalid Anti-Dandruff Shampoo combină o serie de ingrediente active pentru o acțiune eficientă și de lungă durată a simptomelor mătreții. Acestea acționează pentru a restabili echilibrul hidratării naturale a scalpului și a preveni formarea de noi scuame. În același timp, extractul de urzică, pantenol și alantoină calmează și elimină mâncărimile neplăcute.

AFLĂ DETALII